Ambassadeurs & Partners

Ambassadeurs

 

Peter Lute

Peter Lute, bekend bij iedereen die van lekker eten houdt, reageerde meteen enthousiast. Hij is het gezicht en culinair adviseur van het Qalkoen project. Zijn restaurant, De Kruidfabriek vormt het decor waarin Peter uitleg geeft over de Qalkoen en nog veel meer.

Herman den Blijker

Herman den Blijker is Nederlands bekendste en meest succesvolle TV kok. Deze Rotterdamse ras ondernemer pur sang leerde zichzelf de kneepjes van het vak en wist zelf 12 restaurants tegelijkertijd top te laten draaien. Herman staat bekend om zijn hulp aan de horeca en vele goede initiatieven. Ook Herman gaf zonder twijfel aan zich in te zetten voor deze mooie Qalkoen actie.

Partners

Ernst Hoogenboom en Dennis Rens ondernemen als duo reeds 15 jaar in de horeca. Juist nu hun geliefde branche gigantisch onder druk staat, wilde zij een positief geluid laten horen. Met Qalkoen verbinden zij kennis, kunde en netwerk om gezamenlijk het verschil te maken voor een kwetsbare groep binnen onze samenleving.

Deze actie is alleen mogelijk dankzij de inbreng van onderstaande partners.

MissPublicity

Zichtbaarheid, dat is wat wij creëren. In media, door influencers of op blogs. Ons netwerk reikt ver. Wij geven het verhaal achter het merk een podium en daarmee hebben we sinds 2003 ervaring. In die jaren hebben we verschillende tools ontwikkeld om pers en publiek te informeren, denk aan het opstellen van persberichten, het bedenken van PR strategieën, het organiseren van pers events, het toepassen van influencer marketing en het aangaan van samenwerkingen met mediapartners.

Wij zijn MissPublicity. We want to tell your story.

Meer info: www.misspublicity.nl 

Vleeschmeester

Vleeschmeester is een groeiend slagersketen, vertegenwoordigd met 9 winkels door Nederland. Alleen de beste producten mogen in de winkels terechtkomen. Vleeschmeester heeft hoge kwaliteitscontroles in de hele voedselketen. Van de boer tot in de winkel. Al het vlees dat verkocht wordt in de winkels is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en die geen groeibevorderaars en geen preventieve antibiotica toegediend krijgen. In welke vorm dan ook. Vleeschmeester garandeert hiermee een gezond en eerlijk stukje vlees van de beste kwaliteit in alles aangesloten winkels.

Meer info: www.vleeschmeester.nl

Anfors

Bij Anfors Imperial verkopen we flessen met karakter. Door de wijnmakers persoonlijk te leren kennen, verzamelen we unieke verhalen en relevante winkennis. Onze wens is om dit met u te delen.

Meer info: www.anfors-imperial.com

Locale Horeca

Het zal niemand ontgaan zijn dat de horeca het ongekend zwaar heeft in deze COVID-19 periode. Dit is de reden dat Qalkoen de samenwerking heeft gezocht met regionale horeca ondernemers. Zij zullen worden ingehuurd in het productie en bezorgen proces. De opbrengst komt ten goede van de ondernemer. Dennis Rens zal de komende weken de horeca collega’s bekendmaken welke zich hebben verbonden aan Qalkoen. Stay tuned op onze socials voor deze updates.

Meer info: www.khn.nl

Deli33

Deli33 exploiteert restaurants, bedrijfskantines, en heeft een deelneming in een landelijke partycatering organisatie. Wij innoveren door onze expertise te bundelen en te vertalen naar horeca-tech oplossingen.  Zodoende kunnen wij ons blijven onderscheiden en succesvol ondernemen in een snel veranderen branche. Deli33 inspireert, creëert, verbind en staat voor kwalitatieve groei.

Meer info: www.deli33.nl 

Kerst vier je samen, ook in het kinderziekenhuis